Digital Growth Agency pakt de leiding in eerste poll SAN NKOTB

10-02-2021 (09:00) - Bureaus

Na twee dagen maken we de voorlopige tussenstand op van de eerste poll new Kids on the Block. Digital Growth Agency heeft op dit moment met 23% de meeste support weten te vergaren, op de hielen gevolgd door Brandvuur en Doop en ook Qontent Matters en Tom Orrow zitten as we speak in de lift. Maar: deze eerste poll sluit pas vrijdag 12 februari, 17.00 uur. Er kan de komende dagen dus nog van alles gebeuren. Stem vandaag nog op de homepage op je favoriete bureau in deze eerste poll!

 

recap criteria en enquetes

De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2020 voldoen alle 24 aan de volgende criteria:

> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK); 
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend; 
> werk & klanten die ertoe doen.
 
Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen.
 
De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. De eerste enquete vondplaats tot en met 12 februari. De tweede enquete loopt van 15 februari tot en met 19 februari en de derde enquete volgt in de week van 22 februari tot en met 26 februari. 

 


Media

Marketing

Economisch