Fiverr lanceert loyaliteitsprogramma Seller Plus

12-08-2021 (14:45) - Economisch

Freelancersplatform Fiverr lanceert Seller Plus, een loyaliteitsprogramma voor freelancers op abonnementsbasis. Voor minder dan 25 euro per maand hebben freelancers toegang tot een toegewijde succesmanager, snellere betalingsverwerking, prioriteit bij groeiprogramma's, snellere ondersteuning, geavanceerde analysetools, evenals exclusieve evenementen en educatiemateriaal.
 
Hila Klein, COO bij Fiverr: "Als marktplaats waar bedrijven en freelancers zakendoen, willen wij de bedrijven die ons platform gebruiken ondersteunen, maar de freelancers ontsnappen niet aan onze aandacht. Met Seller Plus bedienen we de freelancers die al een solide inkomen verdienen en degenen die van plan zijn dat te doen."
 

Extra gegevens en tools

Met Seller Plus krijgen abonnees toegang tot een verscheidenheid aan aanvullende gegevens en tools waarmee ze de gezondheid van hun Fiverr-bedrijf kunnen evalueren en het aanbod kunnen verbeteren. De analysefuncties maken het mogelijk om te kijken naar de zoekwoorden in hun vermeldingen die tot aankopen leiden en om te zien waar bestellingen vandaan komen. Organisch verkeer, via een vermelding die ze mogelijk betalen om te promoten, een coupon die ze aanbieden aan terugkerende klanten, of de functie voor kopersverzoeken.

Bureaus

Media

Marketing