Tomorrow's Education haalt 3,4 miljoen euro op in jongste financieringsronde

23-02-2022 (12:00) - Economisch

Het Duitse Tomorrow’s Education heeft tijdens een financieringsronde €3,4 miljoen opgetrommeld. De ronde wordt geleid door Mediahuis Ventures, de venture capital firm van Europese mediagroep Mediahuis. Andere investeerders zijn het toonaangevende Britse onderwijsfonds Emerge Education en angel investors zoals Verena Pausder, Celine Flores Willers en Kai Roemmelt.

Als challenger en remote-first universiteit wil Tomorrow’s Education de ontwikkeling van toekomstige leiders stimuleren en hen begeleiden in het creëren van een duurzame impact door hen de juiste vaardigheden aan te leren die hiervoor nodig zijn in de 21ste eeuw.
 

Professional Master Degree

Tomorrow's Education werkt sinds 2021 samen met de WU Executive Academy die wereldwijd gerankt staat als nummer 34 in de lijst van businessscholen. Samen bieden zij een Professional Master Degree programma aan in sustainability, entrepreneurship en technology dat dubbel geaccrediteerd is in zowel Europa als de VS. Tomorrow’s Education bevindt zich als universiteit momenteel in het proces van het ontvangen van een eigen accreditatie en is van plan om hierbij drie verschillende bachelorprogramma’s aan te bieden:
− BA in Responsible Entrepreneurship
− BA in Sustainable Product Management
− BSc in Artificial Intelligence & Sustainable Technologies
 

Korte lesmodules

De mobile-first applicatie van Tomorrow’s Education faciliteert een effectieve, wereldwijd toegankelijke en flexibele leerervaring die vertrekt vanuit de hedendaagse, mondiale uitdagingen en ontwikkeld werd in samenwerking met impact-gedreven industry leaders afkomstig van bedrijven als Mobility, Wandelbots,en Share. Deze leermethode zorgt ervoor dat studenten tijdens hun studie praktische kennis en ervaring uit de echte wereld opdoen. De korte lesmodules van zo’n 7-15 minuten zijn zo ontworpen dat studenten kunnen leren en tegelijkertijd meteen al een impact kunnen maken in hun professionele carrière.


Event

Er zal een persconferentie plaatsvinden in de metaverse campus van de Tomorrow University of Applied Sciences op 23 februari om 11 uur CET met live demonstraties, academici en studenten. Het evenement is beperkt tot 30 aanwezigen. Schrijf je nu alvast in om je plek te reserveren.
 

Bureaus

Media

Marketing