Knab komt met zakelijke creditcard

22-09-2016 (14:21) - Economisch

Knab voegt een creditcard toe aan Knab Zakelijk. Daarnaast is er een uitbreiding van het aantal boekhoudpakketten waaraan de zakelijke rekening gekoppeld kan worden. Knab wil zijn positie onder zzp’ers en kleine ondernemers verder uitbouwen.

Voor zijn nieuwe creditcardservice heeft Knab gekozen voor American Express. Leslie Hogeveen: ‘We hebben met alle bekende spelers gesproken en American Express kwam voor onze klanten het beste uit de bus. Omdat zij een hernieuwde focus hebben op de Nederlandse markt en dus hun acceptatie willen vergroten. Ook zijn zij een van de meest service gerichte organisaties en hebben een mooi spaarprogramma. Het eerste jaar betalen zakelijke Knab klanten geen jaarbijdrage voor de American Express Business Green Card. Ook in de jaren daarna blijft de kaart gratis als het jaar daarvoor minimaal € 2.500 wordt uitgegeven met de kaart.’

De nieuwe boekhoudpakketten die aan een zakelijke rekening van Knab gekoppeld kunnen worden zijn: Yuki, Reeleezee, MoneyBird, Asperion, Twinfield, SnelStart en e-Boekhouden.nl. 

 

Bureaus

Media

Marketing