TCC Global neemt Summit over

15-09-2016 (17:21) - Economisch

TCC Global, leidend internationaal retail marketing-bedrijf met hoofdkantoor in Amsterdam, heeft Summit - gespecialiseerd in online retailing - overgenomen. Dit partnership staat aan de basis van een nieuwe generatie digitaal gedreven marketingprogramma’s voor retailers.


Als resultaat van de overeenkomst - geadviseerd door Livingstone - krijgt TCC Global, dat in 2015 een omzet van ruim 500 miljoen euro realiseerde, toegang tot de expertise van Summit op het gebied van online retailing. Dit stelt de onderneming in staat de ctiviteiten op het gebied van digitalisering te versterken. Summit, dat vorig jaar een omzet van ruim 55 miljoen euro genereerde, houdt het bestaande merk in stand. Dit geldt ook voor het huidige managementteam.

krachtiger campagnes
'De acquisitie van Summit door TCC Global zal de manier waarop mensen winkelen ingrijpend veranderen. Door de krachten te bundelen, beschikken we onder meer over veel kennis van het Verenigd Koninkrijk, dat met digitalisering wereldwijd het meest vooruitstrevend is. Onze kennis zal TCC Global helpen nog krachtiger campagnes  te ontwikkelen”, zegt Hedley Aylott, medeoprichter en CEO van Summit. 

van onschatbare waarde
'Het begrijpen en doorgronden van de consument behoort tot de kern van onze strategie.  In de veranderende retailmarkt, waarin ‘bricks’, ‘clicks’ en e-commerce volledig met elkaar worden geïntegreerd, is het belangrijker dan ooit om de best denkbare oplossingen te bieden die de gehele waardeketen omvatten. We voegen meerdere digitale platforms toe aan het portfolio van TCC Global. De deskundigheid van Summit op het gebied van online retail en data-analyse is hierbij van onschatbare waarde.  Door de handen ineen te slaan, kunnen we een ongeëvenaarde expertise in de retailmarkt inzetten' aldus Perry Valkenburg, Group CEO van TCC Global.

 


Bureaus

Media

Marketing