CanalDigitaal verzorgt TV-signaal Oranjecamping

11-06-2012 (08:31) - Media

CanalDigitaal is een samenwerking aan gegaan met De Oranjecamping. Voor het komende EK Voetbal wordt het tv-signaal op De Oranjecamping in de Oekraïne verzorgd door CanalDigitaal. Op die manier kunnen alle bezoekers van De Oranjecamping het Nederlands Elftal op de voet volgen in de beste HD-kwaliteit. 
 
De Oranjecamping is sinds het EK Voetbal in Zwitserland en Oostenrijk een begrip geworden. Wat tijdens het EK in Portugal startte als een kleinschalig initiatief, waarbij Oranjefans samen konden kamperen, is het nu uitgegroeid tot een professionele organisatie met activiteiten, optredens en faciliteiten voor maar liefst 4.000 sportfans. Na het succes van eerdere EK's en WK's gaat De Oranjecamping dit jaar voor het eerst naar de Olympische Spelen en het WK Wielrennen. 
 

Sportliefhebbers die deze zomer op vakantie gaan, kunnen met CanalDigitaal alle sportevenementen, inclusief het EK en de Olympische Spelen in HD-kwaliteit bekijken. Zowel in Nederland als in de rest van West-Europa. Gedurende het EK zorgt CanalDigitaal dat de fans op De Oranjecamping in de Oek 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch