Clear Channel aanbieder Billboards Jaarbeurs Utrecht

22-05-2012 (08:34) - Media

Clear Channel Hillenaar is sinds begin 2012 exploitant van de Billboards en Vensters bij Jaarbeurs Utrecht. Het gaat in totaal om 16 toplocaties (32 vakken) op en rondom het drukbezochte evenemententerrein. De concessie is overgenomen van CBS Outdoor.
 
Jaarbeurs Utrecht verwelkomt jaarlijks bijna 2,5 miljoen bezoekers voor uiteenlopende evenementen, voorstellingen, theatershows en beurzen. Naast de ruim zeventig consumenten-  en vakbeurzen en tientallen evenementen die een zeer breed publiek trekken, worden jaarlijks ook ruim vijfduizend congressen en vergaderingen georganiseerd waarmee specifiek de zakelijke doelgroep wordt bereikt.
 

De 8m2 borden zijn niet alleen op het evenemententerrein zelf gepositioneerd, maar juist ook langs de drukke toegangswegen richting de Jaarbeurs en Utrecht centrum. Hiermee worden naast de bezoekers van het terrein ook de passanten langs het terrein veelvuldig bereikt. Volgens het nieuwe Buitenreclame Onderzoek levert dit tweewekelijks nog eens bijna 900.000 contacten op. 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch