AutomatiseringGids wordt AG Connect

21-06-2016 (15:34) - Media

Op 28 juni verschijnt de eerste editie van AG Connect. In deze titel worden de krachten van AutomatiseringGids, Informatie en IT-Infra gebundeld.
 

AG Connect richt zich op alle IT-professionals in Nederland en brengt online nieuws en inspirerende artikelen over ontwikkelingen, innovaties en achtergronden in de IT. Naast een website, die 24/7 op elk device te volgen is, verschijnt er 10 keer per jaar een totaal vernieuwd magazine.
 
Door het samenvoegen van AutomatiseringGids, Informatie en IT-Infra wordt AG Connect hét platform voor alle IT-ers, met een van de grootste, onafhankelijke IT-redacties van Nederland. Developer, architect, consultant, CIO, hacker – alle IT-ers van Nederland vinden hun informatie bij AG Connect.
 
De nieuwe site, die medio juli live gaat, biedt een breder perspectief op IT, zonder de diepgang te verliezen. Naast nieuws is er ruimte voor diepgravende IT-studies, scherpe columns, interviews met toonaangevende IT-ers en loopbaanadvies, De pijlers waar het bij AG Connect om draait zijn development, beheer, management, innovatie & strategie en loopbaan.

 


Bureaus

Marketing

Economisch