DreamWorks exclusief bij Viaplay te zien

23-02-2022 (14:13) - Media

Streamingdienst Viaplay en NBCUniversal Global Distribution zijn een meerjarige samenwerking aangegaan. Vanaf het voorjaar van 2022 is Viaplay de exclusieve thuisbasis voor de series van DreamWorks Animation, zowel in Nederland als de vijf Scandinavische landen (Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, IJsland) en Polen. Viaplay’sjonge kijkers kunnen straks genieten van meer dan 400 afleveringen van DreamWorks TV shows, series gebaseerd op bekende films van DreamWorks Animation’s én bekende DreamWorks Animation’s films zoals 'Shrek' en 'Kung FU Panda'.

Het aanbod wat exclusief te zien gaat zijn op Viaplay bevat series zoals:

Madagascar: A Little Wild
Abominable & The Invisible City
The Croods: Family Tree
Dragons: The Nine Realms
Dragons Rescue Riders: Heroes of the Sky
TrollsTopia
Dodger
Take Note
 

Content

Alle DreamWorks content op Viaplay zal beschikbaar zijn met nasynchronisatie en ondertiteling. Daarnaast wordt ook 'Dodger' aan het aanbod toegevoegd; de nieuwe komedie van Universal International Studios, een divisie van Universal Studio Group. Andere geanimeerde titels, niet-gescripte content voor kinderen en live-action kinderseries van Peacock, waaronder de muzikale komedie "Take Note", maken ook deel uit van deze overeenkomst.
 
Naast de kwalitatief aangekochte content, heeft Viaplay 'Viaplay Originals' gemaakt voor kinderen zoals de Zweedse Kristallen award-winnaar 'The Great Escape', 'Saga's Stories'; en de komende 'Karma & Jonar', geproduceerd door Viaplay Studios' state-of-the-art 3D-animatie technologie.

Bureaus

Marketing

Economisch