Bureau Nieuws

Doe mee met het Zomeronderzoek!

Doe mee met het Zomeronderzoek! 19-06-2012 -

ReclameWeek Online en Fonk Magazine vragen iedere zomer vakgenoten het hemd van hun lijf. Over hun werk, hun carrière, hun collega’s, hun studieplannen, de koffie op het werk en de salariskansen. De uitslag is over een maand terug te vinden in Fonk Magazine 15. Wil je weten hoe de professionele barometer van 2012 eruit ziet, klik dan hier voor de vragenlijst van het Zomeronderzoek van 2012 en vul in! 


Reacties

Is die vragenlijst nou de grote zomergrap van 2012 of zitten ze daar bij ReclameWeek echt nog steeds met Randstad-oogkleppen op ;-)
P. Vording @ 12-06-2012 12:26 uur

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws