Bureau Nieuws

Studio Piraat werkt voor WeHelpen

Studio Piraat werkt voor WeHelpen                                    13-11-2012 -

Studio Piraat heeft voor de nieuwe, landelijke coöperatie WeHelpen de identiteit en huisstijl ontwikkeld, hiernaast is de website vormgegeven. WeHelpen heeft als ambitie om mensen die hulp nodig hebben en die hulp willen bieden met elkaar te verbinden om dit te organiseren. Eind oktober is de website ‘WeHelpen.nl’ gelanceerd en maakte deze haar entree. 

 
WeHelpen is een nieuwe, landelijke coöperatie opgericht door onder andere Achmea, Bureauvijftig, CZ, Menzis, PGGM, Rabobank, The Caretakers en VitaValley. Zij hebben een online platform ontwikkeld die als doelstelling heeft het sociaal kapitaal te stimuleren en te ontsluiten. De ontwikkelde identiteit staat voor zowel de margriet (symbool van bescherming) als het verbinden van een groep mensen welke hand in hand een cirkel vormen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws