Bureau Nieuws

Vandejong maakt nieuwe Ymere-campagne

Vandejong maakt nieuwe Ymere-campagne 11-07-2012 -
Branding agency Vandejong heeft voor woningcorporatie Ymere de reizende fototentoonstelling Nergens zoals hier en  de bijbehorende campagne ontwikkeld. Ymere organiseert deze buitenexpositie in samenwerking met fotografiemuseum Foam in steden als Almere, Amsterdam en Haarlem. Vandejong bedacht het totaalconcept en ontwierp onder meer de tentoonstelling, posters, een ansichtkaartenpakket, een campagnekrant en de website. De campagne werd op 7 juli gelanceerd in Amsterdam en loopt door tot en met 25 oktober.
 
In de reizende buitententoonstelling zijn levensgrote foto’s te zien gemaakt door bewoners van diverse buurten in Almere, Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer en Noord-Kennemerland. Het project is door Ymere opgezet om op een creatieve manier de betrokkenheid van bewoners bij hun buurten te bevorderen.

‘Vandejong heeft ons initiële idee vertaald naar een concept dat op alle niveaus uitermate goed blijkt te werken. Dankzij de bijzondere uitwerking van alle campagnemiddelen komt ons merk zeer helder over het voetlicht, terwijl ook de tentoonstelling zelf veel positieve feedback genereert,’ aldus strategisch communicatieadviseur Iris Schmohl van Ymere. 


RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws