Financieel Nieuws

AEX in de lift

10-09-2012 -

De Amsterdamse beurs is vrijdag opnieuw hoger gesloten nadat Mario Draghi donderdag de beurzen wereldwijd hoger zette door een nieuw opkoopprogramma door de Europese Centrale Bank aan te kondigen.


De AEX sloot op 0,3 procent hoger op 337,57 punten. Op weekbasis ging de hoofdindex 2,5 procent vooruit. Vijftien fondsen sloten hoger tegenover tien lager. De grootste koerswinsten kwamen voor rekening van ING en Aperam met respectievelijk 4,9 en vijf procent. Air France won 4,5 procent aan beurswaarde. ASML was vrijdag een opvallende daler met een koersverlies van 3,6 procent. Aandeelhouders gingen akkoord met het co-investeringsprogramma van het Veldhovense bedrijf.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws