Media Nieuws

Frans van den Broek COO Audax

Frans van den Broek COO Audax 13-06-2012 -
Frans van den Broek is aangesteld als Chief Operations Officer (COO) a.i. bij Audax. Hij zal samen met Eric Willems (CEO), Paul van den Wittenboer (CFO) en Roland van Geest (Directeur Retail & Uitgeverijen) de Audax directie vormen. Hij is binnen de Audax directie verantwoordelijk voor alle operationele, logistieke en automatiseringsvraagstukken, maar zal vooral ook operationele verbeteringsmogelijkheden binnen en tussende Audax bedrijven en met derde firma’s onderzoeken en implementeren.
 
Frans van den Broek (54) studeerde aan de KMA in Breda en behaalde een MBA aan de Harvard Business School. Hij heeft jarenlang ervaring in interim directiefuncties, waar hij de leiding nam van complexe verandertrajecten, en was adviseur en begeleider van organisaties op strategisch en tactisch niveau. Hij werkte eerder o.m. als directeur bij Polaroid Corporation, als Directeur Operations bij Wolters Kluwer, als Algemeen Directeur bij Vihamij, en bij diverse overheden. Frans is tevens voorzitter van de RvC van NoordWestGroep.
 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws