Media Nieuws

Ziggo komt met muziekkanaal: Xite

Ziggo komt met muziekkanaal: Xite 09-05-2012 -
Ziggo lanceert 15 mei in samenwerking met Xite een muziekkanaal op televisie: Ziggo Xite. De zender komt in het standaard TV pakket van Ziggo en wordt uitgezonden op digitaal kanaal 23. 
 
Xite en Ziggo hebben een bijzondere samenwerking en partnership op muziekgebied tot stand gebracht. Xite opent in de Ziggo Dome een permanente TV-studio in Club Ziggo. Hier zullen onder andere interviews en sessies met de artiesten uit de ZiggoDome worden opgenomen en worden uitgezonden op het kanaal van Ziggo Xite.
 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws