Amp.Amsterdam strategische geluidspartner van Ambassadors

02-11-2021 (10:52) - Bureaus

Ambassadors is een partnership aangegaan met Amp.Amsterdam om te voorzien in alle behoeften van de creatieve productiestudio's op het gebied van geluid, muziek en sonic-branding. De teams van Ambassadors en Amp.Amsterdam gaan studioruimtes delen met als doel een 'one-stop house of craft' verdeeld over drie locaties.
 
"Ambassadors heeft altijd alle creatieve productie-expertise aan onze klanten aangeboden, inclusief muziek en geluid. Onlangs zijn we op zoek gegaan naar een audiopartner waarmee we een consistent aanspreekpunt kunnen bieden en de creatieve mogelijkheden van geluid voor merken nog verder kunnen verkennen. Een studio die toekomstgericht is, gepassioneerd is over de kracht van muziek en gevestigd is in Amsterdam maar met een internationale blik en aanwezig is in de VS. Amp.Amsterdam vinkte alle vakjes aan en we hadden er maar één kop koffie voor nodig", zegt Ambassadors’ founding partner Halbo van der Klaauw.
 

Toekomstige behoeften

"Door dit strategische partnership zijn we klaar om in de toekomstige behoeften van onze markt te voorzien. Contentproductie heeft een geïntegreerde aanpak nodig met een combinatie van een toegewijd en gepassioneerd team, technologie en een hoog niveau van creativiteit", zegt Joost Haartsen, founder & managing director van Amp.Amsterdam.
 
De drie locaties bestaan uit Ambassadors HQ op de Lohuizenlaan, Ambassadors op de Herengracht 425 en Amp.Amsterdam’s nieuwe kantoor op de Herengracht 43 opent naar verwachting eind november haar deuren.

 


Media

Marketing

Economisch