CARU Containers kiest TamTam

26-03-2018 (14:03) - Bureaus

CARU Containers heeft TamTam (part of Dept) uitgekozen om nieuwe digitale oplossingen te ontwikkelen, die bijdragen aan betere gebruikerservaringen voor hun klanten. Daarmee wilt CARU Containers zijn pionier-rol kracht bijzetten in de overwegend traditionele containermarkt.
 

Het van oorsprong Rotterdamse bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een van de grootste handelaren van nieuwe en gebruikte zeecontainers ter wereld. Daarnaast streeft het ernaar een pionier te zijn op het gebied van online. Zo kwam CARU Containers als experiment met een webshop onder de naam zeecontainer.nl. Op basis van de daarmee geboekte resultaten heeft het bedrijf besloten verder te investeren in digitale innovatie en heeft daarbij TamTam geselecteerd als partij om te helpen bij de digital re-invention. 
 

 gaaf project

 “Als ik aan de containermarkt denk, zie ik die vooral als traditioneel en niet erg dynamisch”, aldus Chris van der Ven, strateeg bij TamTam. “CARU Containers, daarentegen, is innovatief, scherp en vernieuwend. Zo denken ze bijvoorbeeld al na hoe ze machine learning kunnen toepassen. Dat maakt het een interessant en gaaf project om op te werken. Inhoudelijk misschien wel een van de gaafste projecten die ik heb mogen doen”. 
 
 

Media

Marketing

Economisch