Creatief bureau Granny opent deuren in Nederland

07-09-2021 (12:25) - Bureaus

Na Berlijn en Los Angeles opent creatief bureau Granny kantoren in Amsterdam en Hamburg. Anne Koning, voorheen Global Creative Manager bij Netflix, start als Managing Director van Granny Amsterdam. Met de nieuwe locaties versterkt Granny haar positie om wereldwijd campagnes te lanceren voor klanten als Netflix, Spotify en Facebook.
 
Sinds 2016 is Granny vanuit het hoofdkantoor in Berlijn verantwoordelijk voor campagnes voor klanten als Netflix, Spotify en Facebook. Om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag vanuit internationale opdrachtgevers, opent Granny met Hamburg en Amsterdam twee nieuwe locaties in belangrijke creatieve hotspots in Europa.
 
Na 6 jaar bij Netflix te hebben gewerkt als Brand en Global Creative Manager, treedt Anne Koning toe als Managing Director van het nieuwe kantoor van Granny in Amsterdam. Koning begon haar carrière bij de eerste social media agencies van Nederland waar zij haar liefde voor de tv industrie ontdekte en vervolgens 10+ jaar in de social media en marketing business werkte voor onder ander SBS, Endemol en Viacom. In deze nieuwe rol zal ze de entertainment en lifestyle expertise binnen de campagneteams van het bureau blijven ontwikkelen, terwijl ze ook nauw betrokken is bij de internationale groei van Granny.  

Media

Marketing

Economisch