For You Agency in the lead in 3e poll SAN New Kids on the Block

02-03-2022 (08:00) - Bureaus

Welke bureaus op de Considerationlist 2021 verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent een plek op de Longlist? Na drie dagen stemmen heeft For You Agency de leiding gepakt. Just Another Network, VideOrbit, The Brandfather en The Golden Tigers volgen. Granny Amsterdam,  Lichting en W Creative zijn op dit moment de hekkensluiters en moeten de komende twee dagen serieus aan de bak voor èèn van de laatste vijf posities op Longlist die in deze ronde worden verdeeld. Maar: er kan in twee dagen tijd dus nog van alles gebeuren! Wil je ook je stem laten tellen in deze derde en laatste poll SAN New Kids on the Block? Ga naar de homepage van FONK  en stem!
 

recap criteria en enquetes

De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2021 voldeden alle 23 aan de volgende criteria:
> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK);
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend;
> werk & klanten die ertoe doen.
 
Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren (5 per poll), verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent, eventueel aangevuld met 2 wildcards vanuit de hoofdjury van de SAN. De eerste poll is inmiddels gesloten en werd gewonnen door Mad.Avenue. Bekijk hier welke vijf bureaus uit de eerste poll zijn doorgegaan  naar de Longlist. En hier vind je de vijf winnaars van de tweede poll. Bepaal nu mee in de derde poll wat de laatst vijf bureaus worden die een plek scoren op de Longlist. De derde enquete loopt nog tot en met vrijdag 4 maart.
 
Vanaf week 9 verschijnen wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in hun ronde hebben vergaard. In FONK magazine krijgen de 15 bureaus met de meeste stemmen in maart een overzichtsverhaal dat de SAN-jury verder op weg zal helpen in het juryproces van de Longlist naar de Shortlist.


Stem nu in de derde poll!

Stem nu op de homepage van FONK (rechts op pc of mac en onderaan de site op mobiele devices) en maak je keuze uit de laatste reeks van 8 bureaus op de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2021!   

  


Media

Marketing

Economisch