Atradius Collections nieuwe shirtsponsor Nederlandse nationale basketbalteams

Atradius Collections nieuwe shirtsponsor Nederlandse nationale basketbalteams

11-04-2024 (11:48) - Marketing

Atradius Collections, specialist in debiteurenbeheer en incasso, is de nieuwe shirtsponsor is van de Nederlandse Nationale basketball teams.

Basketball is de snelst groeiende sport in Nederland en uiteraard is de Nederlandse Basketball Bond (NBB) er alles aan gelegen om die trend door te zetten. Ook op sportief gebied gaat het basketball voor de wind. Op recente EK’s en WK’s werden in totaal 11 elf medailles behaald.

Als shirtsponsor wordt Atradius Collections bij zowel de vrouwen als de mannen zichtbaar bij de 5 tegen 5 en 3x3 Orange Lions. De NBB stelt daarvoor de rugpositie op de shirts beschikbaar. Atradius Collections is er trots op dat zij met dit partnership een bijdrage mag leveren aan de verdere professionalisering van de basketbalsport.

Douglas Voeten, Head of Global Marketing bij Atradius Collections: "We starten de sponsoring op een top moment. De Olympische spelen staan voor de deur en beide 3x3 teams maken goede kans om zich te kwalificeren. Het geeft ons team en onze klanten een positieve buzz om onderdeel te zijn van deze reis naar Parijs.”

 


Bureaus

Media

Economisch