Chantal Janzen komt met eigen personalityshow '&Chantal'

18-10-2017 (11:21) - Media

Chantal Janzen zet vanaf zaterdag 28 oktober een volgende stap in haar TV carrière met de nieuwe personalityshow ‘&Chantal’ bij RTL 4. Wekelijks presenteert ze een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor, muziek en amusement voeren in dit zaterdagavondprogramma de boventoon.
 

Iedere aflevering heeft een thema dat  als een rode draad door de aflevering loopt. In deze eerste show is dat: ‘I’ve Got The Power’, wat zeker geldt voor al haar gasten waaronder De Lama’s. Zij vullen in november maar liefst 4 avonden de Ziggo Dome.
 

Verder ontvangt ze mister power himself, de huidige Glory Heavyweight Champion, Rico Verhoeven. En je bent pas écht een powervrouw als er een musical over je leven wordt gemaakt. Niemand minder dan Gloria Estefan komt met haar man Emilio op bezoek om daarover te vertellen.  
 

Naast de openheid die ze van haar gasten vraagt, laat Chantal in dit programma zelf ook het achterste van haar tong zien. In de eerste aflevering is een fragment te zien van een TV programma waar ze met haar man te gast was. Dit programma werd onlangs door haarzelf verboden om uit te zenden.
 

‘&Chantal’ wordt geproduceerd door MediaLane.
 

Bureaus

Marketing

Economisch