Gaat SBS het hiermee redden in het najaar?

24-08-2016 (12:16) - Media

Gisteren vond de SBS Perspresentatie plaats, waarin 'het geheel vernieuwde SBS' werd neergezet. Een greep uit wat we kunnen verwachten.
 
Sylvie Meis en De Spa
Om te beginnen gaat Sylvie Meis bij SBS6 aan de slag. Daarnaast wordt De Spa  een nieuwe Nederlandse late night soap. Het verhaal speelt zich af in een modern wellnesscomplex waar familievetes, liefdesperikelen, ontvlambare machtsstrijden en onhoudbare lust aan de orde van de dag zijn. Een van de hoofdrollen is weggelegd voor Annette Barlo. 
 
Naar bed met Irene 
“Wil je met me naar bed?” is de eerste vraag die Irene Moors de gast van haar nieuwe programma Naar bed met Irene stelt. Op de late zaterdagavond haalt Irene alles uit de kast om haar hoofdgast beter te leren kennen. Ze belicht aan de hand van speciale momenten uit het leven van de BN-er zijn of haar carrière, verleden, toekomst, het social media-profiel en de actualiteit.  Naar bed met Irene: vanaf half november op zaterdagavond na Hart van Nederland en Shownieuws bij SBS6. 
 
ShowXL 
In oktober start op zondagmiddag Show XL. Lucille Werner gaat met bekende gasten dieper in op het entertainmentnieuws van die week. Daarnaast behandelt zij met deskundigen trends op het gebied van lifestyle, wonen, koken, mode en beauty. 
 

Bureaus

Marketing

Economisch