Bureau Nieuws

Beumer leidt instelling voor architectuur, design en e-cultuur

Beumer leidt instelling voor architectuur, design en e-cultuur 27-07-2012 -
Guus Beumer wordt de directeur van de nieuwe nationale instelling voor architectuur, design en e-cultuur. Deze instelling ontstaat op 1 januari 2013 na de fusie van drie sectorinstituten: Nederlands Architectuurinstituut (NAi), Premsela, Nederlands Instituut voor Design en Mode, en Virtueel Platform - kennisinstituut voor e-cultuur. Beumer is nu nog directeur van Marres, centrum voor contemporaine cultuur en NAiM/Bureau Europa in Maastricht.
 
NAi, Premsela en Virtueel Platform zijn samen volop bezig met de voorbereidingen van de fusie. Begin juli legden zij de laatste hand aan het beleidsplan 2013 - 2016 'Creativiteit als Noodzaak'. In de loop van september is er meer informatie beschikbaar en wordt ook de nieuwe naam van de fusieorganisatie bekend gemaakt. De nieuwe nationale instelling voor architectuur, design en e-cultuur gaat per 1 januari 2013 van start. 
 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws