Bureau Nieuws

Univé kiest Ambitions

Univé kiest Ambitions 10-09-2012 -

Verzekeraar Univé heeft na een inhoudelijke oriëntatie voor Ambitions gekozen. De samenwerking wordt voornamelijk gezocht in de ontwikkeling van productcampagnes die de conversie sterk stimuleren zonder de kwaliteit en merkwaarden van Univé te verloochenen.

De op dit moment actieve landelijke campagne voor de nieuwe all risk verzekeringen van Univé is een eerste wapenfeit van de samenwerking. Ambitions zal behalve de ontwikkeling van landelijke campagnes ook op regionaal niveau actief zijn voor Univé.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws