Financieel Nieuws

Rabobank op Duitse particuliere spaarmarkt

Rabobank op Duitse particuliere spaarmarkt 21-06-2012 -
De Rabobank biedt vanaf nu onder het merk RaboDirect online-bankingactiviteiten aan Duitse spaarders. RaboDirect ziet veel groeipotentie in de Duitse spaarmarkt, die zes maal zo groot is als de Nederlandse. RaboDirect verwacht met haar financiële stabiliteit en zekerheid en daarnaast, door haar flexibele en transparantie productaanbod, veel klanten aan te kunnen aantrekken.
 
De expansie van RaboDirect naar Duitsland is een logische stap, die past in het streven van Rabobank om haar internationale activiteiten verder te versterken. Rabobank is al sinds 1984 in Duitsland aanwezig op het gebied van corporate finance en is vooral actief in de food- en agrisector. De vestiging van RaboDirect draagt bij aan de verdere groei van de activiteiten van de Rabobank in Duitsland.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws