Financieel Nieuws

Topman Mecom pakt zijn biezen

Topman Mecom pakt zijn biezen 20-07-2012 -
Topman Tom Toumazis vertrekt in september bij uitgever Mecom, moeder van de Wegener-kranten. Het concern overweegt bovendien verkoop van onderdelen en slankt zijn top sterk af, schrijft De Telegraaf.
 
Mecom bevestigt dat donderdagmiddag na berichten over een koerswijziging en de druk op topman Tom Toumazis om op te stappen. De koers steeg direct ruim 4%. Een onderzoek werd intern opgezet nadat de beurskoers drastisch inzakte. Stephen Davidson, voorheen chairman, zal Toumazis vervangen. De Digital First strategie blijft ook na het vertrek van Toumazis ongewijzigd.
 

 


De Telegraaf

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws