Media Nieuws

Mogelijk nieuwe moslimomroep

Mogelijk nieuwe moslimomroep 16-04-2012 -
Een nieuwe moslimomroep wil nog voor 2016 toetreden tot het publieke omroepbestel, meldt het Nederlands Dagblad (ND). Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) is zijdelings betrokken bij de oprichting, maar wilde tegenover het ND niets kwijt over de voortgang van de gesprekken.
 
 Eerdere pogingen om een moslimomroep te beginnen liepen door onderlinge ruzies tussen de diverse stichtingen op niets uit. Het Commissariaat voor de Media trok daarop de zendmachtiging in, maar moet zich na een zaak bij de Hoge Raad weer buigen over de originele aanvragen uit 2009. De aanvraag van de nieuwe omroep zal daarbij worden meegewogen.  
 

 


Villamedia

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Marketing Nieuws pagina

Marketing Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws