FONK Magazine

Fonk magazine vertegenwoordigt de menselijke maat in marcom en media en verschijnt elke 2 weken in print en als digitaal magazine. We schrijven over communicatie & reclame, media, marketing, design, fotografie en soms ook over mode. Fonk verrast, inspireert en motiveert. We stellen de mens achter het zakelijk succes centraal. Met uitgesproken interviews, achtergronden en opinie kiezen we voor de leukste journalistieke versnelling. 


FONK #220
Zeg je bes agencie, dan zeg je FONK

Kampioenen! De beste, spraakmakendste, meest zichtbare bureaus vind je in de FONK50. In deze letterlijk super vette editie lees je alles over bureaus die goed voor hun klanten zorgen en bureaus die (onder meer) bewezen oog hebben voor hun werknemers en voor de freelancers die net zo hard meehelpen de boel draaiende te houden.

De resultaten van de 23e editie van het bureau klanttevredenheidsonderzoek en die van de derde editie van onze enquête Who to Watch helpen iedereen die dat wil op weg in de hectische bureauwereld van 2017. 

En ook leuk: niks alleen maar grote bureaus, kleine bureaus, digital, design of full service bureaus. Nee, gewoon van allemaal de beste in hun soort. Daar word je als marketeer vrolijk van. En wie me niet gelooft, die leest de sneak peak van het klanttevredenheidsonderzoek er maar op na. Als je daaraan niet genoeg hebt, koop dan onze complete jaaruitgave Red Alert die in december van de persen rolt. Verderop in deze uitgave leidt het linkje je linea recta naar onze webshop.

Maar hoe mooi de cijfers in ons bureau klanttevredenheidsonderzoek ook mogen staan te glimmen, alleen dat is niet genoeg om het keurstempel ‘Best Agency FONK50’ te verdienen. Voor de complete plug en play van dit spel ga je naar pagina 53. Dan kun je met de spelregels in de hand alvast je messen slijpen om ons keurstempel (ook) in 2018 te mogen voeren.

Voor nu maken wij een diepe buiging voor alle talenten die de FONK50 van 2017 bevolken.

Namasté

Nicolette Hulsebos
hoofdredacteur FONK
Magazine

follow me @nicolettehulseb  


 

Klik op onderstaande covers om eerdere edities te lezen

        

Nieuws of tips?

Heb je nieuwstips of wil je iets melden aan de redactie? Geef het door

Abonneren?


Heb je nog geen abonnement op fonk magazine? Meld je hier aan!