FONK Magazine

Fonk magazine vertegenwoordigt de menselijke maat in marcom en media en verschijnt elke 2 weken in print en als digitaal magazine. We schrijven over communicatie & reclame, media, marketing, design, fotografie en soms ook over mode. Fonk verrast, inspireert en motiveert. We stellen de mens achter het zakelijk succes centraal. Met uitgesproken interviews, achtergronden en opinie kiezen we voor de leukste journalistieke versnelling. 


FONK #237
LEVEN ZOALS LEVEN IS BEDOELD

 

 

Juli! Het leven proeft honingzoet en het tempo wordt trager. Maar ook: in de zomermaanden raast het leven sneller voort dan in al die andere kille maanden bij elkaar. Volg de social media en je weet: dit is leven zoals leven is bedoeld.

Marketeers begrijpen het concept als geen ander en buitelen over elkaar heen om de aandacht van de (jonge) consument te vangen. Reden genoeg om een aantal creatives en strategen te vragen naar hun favoriete (zomer)campagnes. De suggesties die onze mailboxen binnenrolden, waren goed voor uren top-amusement en idem dito vertraging van onze redactionele output.

En ja, bij dat amusement horen ook merken, die feilloos in beeld hebben wie ze willen bereiken en wat je deze mensen moet bieden in ruil voor likes, sales en als het even mee zit: zoveel mogelijk trouw.

Wil je weten hoe het zit als we het hebben over digital, social en tech? Wij helpen je in deze eerste hoogzomer editie van 2018 onder meer op weg met:

  • Uit je comfortzone met zeven top digital agencies. Inclusief hun persoonlijke Top 5 digital campagnes
  • Creativiteit in Zuid-Afrika. Sean Riley (Blue Robot) deelt zijn visie op chatbots en AI
  • Marc-Paul Brandt (Valtech) raadt iedereen een sabbatical aan
  • Tomato, tomato met Sander la Rivière en Hans Maltha
  • Inspired pages met Mike Hendrixen (Vertigo6)
  • En: Coolest Dutch Brands deel 6: ASN Bank op jacht naar meer invloed op een betere wereld.

Veel leesplezier met deze verse FONK en: tot over twee weken!

 


 

Nicolette Hulsebos
hoofdredacteur FONK
Magazine

follow me @nicolettehulseb  


 

Klik op onderstaande covers om eerdere edities te lezen

        

Nieuws of tips?

Heb je nieuwstips of wil je iets melden aan de redactie? Geef het door

Abonneren?


Heb je nog geen abonnement op fonk magazine? Meld je hier aan!