FONK Magazine

Fonk magazine vertegenwoordigt de menselijke maat in marcom en media en verschijnt elke 2 weken in print en als digitaal magazine. We schrijven over communicatie & reclame, media, marketing, design, fotografie en soms ook over mode. Fonk verrast, inspireert en motiveert. We stellen de mens achter het zakelijk succes centraal. Met uitgesproken interviews, achtergronden en opinie kiezen we voor de leukste journalistieke versnelling. 


FONK #230
RETAIL IS MAGIC

 

Op 10, 11 en 12 april vindt in de Jaarbeurs in Utrecht Packaging Innovations 2018 plaats. FONK is supertrots om op 11 april in het conferentieprogramma de middag te modereren met 4 prachtige sprekers: Jan-Willem Brüggenwirth (dcd), Debby van Adrichem (YoungWorks), Martin de Munnik (Neurensics) en Marcel Verhaaf (Anthem) die samen met Bas Smit van Barry Callebaut het podium beklimt.

Het thema van 11 april is ‘De Verleiding: retail op weg naar 2020’. In deze editie van FONK bieden we je samen met de sprekers een sneak peek op deze middag. Daarnaast leggen we ook alvast ons oor te luisteren bij een vijftal standhouders van Packaging Innovations. Maak kennis met OD, Snowdonuts, VanBerlo, Flex/design en PUL display. 

Ook in deze editie van FONK een flashback naar de finale en uitreiking van Coolest Dutch Brands 2017. Het was werkelijk een feest op 20 maart; de plaatjes in deze uitgave vertellen een deel van het spannende en ontzettend leuke verhaal. 

Met het succes van de editie van 2017 nog vers in ons geheugen, trappen we ook Coolest Dutch Brands 2018 af. FONK geeft dit jaar het podium aan duurzame merken. De redactie selecteert maandelijks een actueel sustainable brand dat door lef en uitgekiende marketing een breed publiek aanspreekt en van daaruit ook daadwerkelijk een verandering weet te bewerkstelligen. Het eerste genomineerde Coolest Dutch Brand 2018 is Tony's Chocolonely. Lees het sprankelende verhaal van dit coole Dutch brand vanaf pagina 16.
 

Nicolette Hulsebos
hoofdredacteur FONK
Magazine

follow me @nicolettehulseb  


 

Klik op onderstaande covers om eerdere edities te lezen

        

Nieuws of tips?

Heb je nieuwstips of wil je iets melden aan de redactie? Geef het door

Abonneren?


Heb je nog geen abonnement op fonk magazine? Meld je hier aan!