Eerlijk Amsterdam Made pop-up café geopend

16-08-2016 (10:19) - Marketing

Op 19, 20 en 21 augustus opent op het Marineterrein het Amsterdam Made pop-up café. In het café zijn van bijna 30 Amsterdam Made-leden producten verkrijgbaar. De producten zijn eerlijk, duurzaam en lokaal geproduceerd. 
 
Het pop-up café moet laten zien dat er mooie producten in Amsterdam worden geproduceerd en dat het belangrijk is om lokale industrie te stimuleren. ‘Het zorgt voor werkgelegenheid, diversiteit en uiteindelijk tevreden consumenten’, zegt Marit Timmerman, managing director van Amsterdam Made. 
 
Het Amsterdam Made café wordt ingericht op de begane grond en buitenruimte van Makerversity. Tijdens dit weekend zijn producten met het Amsterdam Made keurmerk verkrijgbaar, zoals worsten van Brandt & Levie, Frites uit Zuyd, bolletjes ijs van IJscuypje, bitterballen van Recht & Rond, wodka van The Stillery, ales van Lowlander Beer, biertjes van Brouwerij ’t IJ. 
 
Tijdens het Amsterdam Maker Festival staat het Marineterrein volledig in het teken van ambacht en creativiteit. Meer dan 100 makers laten het publiek meer zien over onder andere Virtual Reality, Stop Motion movie making en Robotics. Het festival is gratis en voor iedereen toegankelijk. 
 

Bureaus

Media

Economisch