Nieuwe Amsterdamse hotspot introduceert flexvibe

25-01-2018 (11:33) - Marketing

Een hippe plek waar gedurende dag van sfeer en menu wordt gewisseld, binnenkort opent hotspot to be The Commons aan de Wibautstraat in Amsterdam zijn deuren. Het concept mikt op een gevarieerd publiek: van jonge zelfstandigen tot gezinnen.
 

gemeleerd gezelschap

Naar eigen zeggen is The Commons een ontbijt- en koffiewerkplek voor buren en freelancers, lunchplek voor startups en meetings, cocktailbar voor vrienden, het ideale decor voor lovers en een gezellige plek voor families. Niet gek als je je bedenkt dat het restaurant zich naast The Student Hotel bevindt, maar ook een co-working space (TSH) en de VondelGym als buren heeft. 
 

interessante mix

De vibe zal dan ook van moment tot moment veranderen en het restaurant rekent op een interessante mix van ondernemers, buurtbewoners, en reizigers. De menukaart kent invloeden van over de hele wereld en maakt gebruik van het gezellige shared dining principe.  
 
Ook de mensen die stoom  af willen blazen na hun werkdag voorziet The Commons in hun behoefte. Iedere dag is het happy cocktail hour van 17:00 uur tot 19:00 uur. Alle cocktails kosten in dit tijdslot slechts vijf euro. 

Bureaus

Media

Economisch