Nissan opent virtuele showroom

04-02-2021 (11:19) - Marketing

Nissan haalt de showroom naar de woon- en werkkamer: bezoekers kunnen dankzij een innovatieve 360-graden-tool op nissan.nl een digitale wandeling maken door de Nissan-showroom en de modellen vanbinnen en vanbuiten bekijken. Met dit initiatief biedt Nissan de klant de mogelijkheid om vanachter de computer een nieuwe Nissan te ontdekken.

De virtuele showroom van Nissan is altijd geopend en geeft de klant de mogelijkheid om elke nieuwe Nissan helemaal rondom te bekijken. Ook kan de bezoeker letterlijk rondkijken in het interieur dankzij de 360-graden optie. Er is direct actuele informatie over de auto beschikbaar, zoals bijzondere aanbiedingen. Met deze nieuwe, interactieve tool maakt Nissan het bekijken en eventueel aanschaffen van een nieuwe auto in deze tijd gemakkelijker.

Buy@Home
Natuurlijk kan een online ervaring de echte kennismaking niet helemaal vervangen. Via Nissan Shop@Home kan de klant een auto uitzoeken en vervolgens proefrit aan huis afspreken via de dealer. De online service is compleet met Nissan Buy@Home: naast de proefrit aan huis kan de klant de auto dan ook thuis laten afleveren.

Bureaus

Media

Economisch