SurpriseMe.nu lanceert op Valentijnsdag

05-02-2021 (13:23) - Marketing

SupriseMe.nu gaat op Valentijnsdag live. Dit initiatief maakt het mogelijk om een 3 gangenmaaltijd te bestellen zonder dat je weet bij welk restaurant je bestelt. Zo wordt je culinair verrast door zorgvuldig uitgekozen top restaurants.
 
Op SurpriseMe.nu bestel je een verrassingsmenu bij een met zorg geselecteerd restaurant. Na inschrijvingbestel je voor de vaste prijs van €35,- een 3-gangen verrassingsmenu. Minimaal één dag van tevoren krijg je een mail met het afhaaladres van het restaurant. Een mooie kans om nieuwe restaurants te proberen en zelf niet te hoeven kiezen. Het besteltraject is simpel: je geeft aan wanneer je wil dineren, je vult je gegevens in en betaalt. Deelnemende restaurants zijn onder andere Coulisse, OTTO Volante, Remouillage, Bistro Suzette, Foer en De Vrouw met de Baard.
 
Dit nieuwe initiatief van Ingmar Larsen wordt in het weekend van Valentijnsdag officieel gelanceerd. In deze tijd wil Ingmar horecazaken de kans bieden om nieuwe mensen aan te trekken en deze te verrassen met SurpriseMe.nu. En ook de foodie vindt het leuk om verrast te worden door nieuwe plekken en smaken.
Het initiatief is mede tot stand gekomen door Phylos Donkertino en Van-Ons.


Abonnement

Je kunt eenmalig bestellen, maar je kan kiezen voor een wekelijks of maandelijks abonnement, met nieuwe 3 gangen menu’s en nieuwe restaurants. Ingmar: ‘Ik vind het zelf ook leuk om verrast te worden en niet continue bij dezelfde horecazaken af te halen. SurpriseMe.nu is hiervoor ideaal!’
 


 
 

 


Bureaus

Media

Economisch