Vrouwen zweten dertig procent meer onder rechteroksel

29-03-2018 (16:16) - Marketing

Uit onderzoek onder 150 vrouwen blijkt dat de rechteroksel van de vrouw dertig procent meer zweetlucht produceert dan de linkeroksel. Oorzaak hiervan ligt in de complexe hormoonhuishouding van de vrouw. Op basis van dit onderzoek komt Rexona met een nieuwe anti-transpirant deodorant roller met twee kanten, optimaal afgestemd op de linker- en de rechteroksel.


Sporten, werken, koken en swipen zorgen voor een hoger percentage zweetproductie van de rechteroksel. Verder onderzoek moet uitwijzen in welke mate deze bezigheden bijdragen aan het verschil tussen de linker en rechteroksel.  De nieuwe Rexona Maximum Protection Left & Right Roller bestaat uit twee kanten waarvan elke kant volgens Rexona geoptimaliseerd is voor de specifieke behoefte van iedere oksel. Bij deze deo krijgt de rechteroksel extra aandacht. 

 

vernieuwde formule

De vernieuwde formule bevat naast actieve anti-transpirante werkstoffen ook milde huidverzorgende en hydraterende bestanddelen die de kwetsbare okselhuid beschermen en intensief verzorgen. Door de snelle droogtijd is de Rexona Left & Right Roller een gebruiksvriendelijke keuze. 


De Rexona Maximum Protection Left & Right Roller zal vanaf maandag 2 april verkocht worden via de reguliere verkooppunten voor een consumentenadviesprijs van € 6,99.


Bureaus

Media

Economisch