Marketing Nieuws

Jumbo komt met Vegetarische Slager

Jumbo komt met Vegetarische Slager 15-08-2012 -
Jumbo introduceert als eerste supermarktketen in Nederland landelijk de producten van De Vegetarische Slager. Vanaf week 33 liggen 100 procent vegetarische gehaktballen, kipstukjes, kipspiesjes, gerookte spekjes en rul gehakt in het koelvak van alle Jumbo winkels. 
 

Door de samenwerking met De Vegetarische Slager, speelt Jumbo in op de toenemende behoefte van klanten aan vleesvervangende producten. Steeds meer mensen geven aan geen vlees meer te willen eten, of minder vlees, de zogenoemde flexitariërs. ‘De nieuwe generatie vleesvervangers heeft bewezen zich heel goed te kunnen meten met echt vlees. Dankzij de kwalitatief zeer goede producten van De Vegetarische Slager, kunnen wij onze klanten een smakelijk alternatief bieden. Zo zetten we een belangrijke stap vooruit, zowel op het gebied van milieu, dierenwelzijn en de gezondheid van mensen’, aldus directeur Formule en Marketing Colette Cloosterman-van Eerd. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws