Marketing Nieuws

Richard Hutten ontwerpt entree Nederlands Fotomuseum

Richard Hutten ontwerpt entree Nederlands Fotomuseum 20-07-2012 -
Het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam staat de komende drie jaar in het teken van ZWART/WIT. Grote internationale en nationale fotografen, kunstenaars en vormgevers verbinden zich binnen dit thema aan tentoonstellingen en installaties. 
 
ZWART/WIT opende in januari 2012 met het indrukwekkende kunstwerk CHANCE van de Franse kunstenaar Christian Boltanski. Als vervolg hierop wordt deze zomer ook de entree van het Nederlands Fotomuseum bij de programmering van ZWART/WIT betrokken. De wereldwijd bekende Rotterdamse vormgever Richard Hutten is gevraagd de entree van het museum in zwart-wit te ontwerpen, inclusief de museum shop en het café. Hij ontwerpt onder meer een speciale tafel voor het museum. 
 

Hutten’s stijl is uitgesproken, grensoverschrijdend en spraakmakend en sluit daarmee goed aan bij de ambities van het Nederlands Fotomuseum. Het bijzondere ontwerp is een echte eye catcher die de zichtbaarheid van het museum vergroot en de ZWART/WIT programmering versterkt. De nieuwe entree wordt op zaterdag 15 september geopend. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Reacties

Commentaar wordt gewaardeerd, mits u de reactieregels respecteert. Door te reageren, geeft u aan deze regels te hebben gelezen en er mee in te stemmen. De redactie van RW Online behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties die niet aan de regels te voldoen, te wijzigen of te verwijderen. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gevraagd om misbruik van de reactiemogelijkheden te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond en wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. We bewaren uw gegevens strikt vertrouwelijk.
 
Naam :
E-mail adres :
Reactie :
Gegevens onthouden?
Ja Nee
RSS feed van de Bureau Nieuws pagina

Bureau Nieuws

RSS feed van de Media Nieuws pagina

Media Nieuws

RSS feed van de Financieel Nieuws pagina

Financieel Nieuws