Agenda


Marketingtafel: Internal Branding

Regio zuid-west Nederland I - Opleidingen & Trainingen

Marketingtafel: Internal Branding
do 7 september 2017 t/m ma 27 november 2017 - Traditioneel ligt bij marketing de focus op het verspreiden van de belofte (external branding). De praktijk leert echter dat bedrijven die meer focus leggen op het waarmaken van de belofte (internal branding) succesvoller te zijn. Internal branding gaat over het consistent en consequent uitdragen van de merkpositionering in de interne organisatie door het merk te gebruiken als kompas. Wordt dit binnen jouw organisatie eigenlijk goed toegepast?
Lees verder »

brabant wunderkammer

brabant wunderkammer
do 14 september 2017 t/m zo 31 december 2017 - Van 14 september tot en met 31 december is de expositie ‘Brabant Wunderkammer’ te zien in de expositieruimte van bkkc. Met deze expositie maken we de gunstige humuslaag voor het huidige design zichtbaar. In het kader van het themajaar ‘van Mondriaan tot Dutch Design’ in 2017 geeft bkkc deze expo vorm In samenwerking met Moyra Besjes en Natasja Lauwers van by aaaa.
Lees verder »

Document Nederland 2017: Staatloos

Rijksmuseum - Tentoonstelling

vr 6 oktober 2017 t/m zo 7 januari 2017 - In opdracht van het Rijksmuseum brengt Anoek Steketee voor de fototentoonstelling Document Nederland het thema ‘Staatloos’ in beeld. Zij portretteerde twaalf staatlozen, van jong tot oud. Document Nederland bestaat uit 36 foto’s en is te zien van 6 oktober 2017 t/m 7 januari 2018 in het Rijksmuseum.
Lees verder »

Beeckestijn Business School

NIMA - Opleidingen & Trainingen

Beeckestijn Business School
do 26 oktober 2017 t/m do 8 maart 2017 - Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten. Doel van Beeckestijn is het ontwikkelen en aanbieden van kortdurende hoogwaardige opleidingen waarbij de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden ingezet.
Lees verder »

Stevie Awards

Stevie Awards
di 23 januari 2018 - De Stevie® Awards, organisatoren van de belangrijkste bedrijfsprijzen, hebben tot deelname aan de Stevie Awards for Sales & Customer Service 2018 opgeroepen. De wedstrijd vindt al voor de 12e keer plaats.
Lees verder »

Branded Content Event

DeFabrique Utrecht - Event

do 1 februari 2018 - Contentmarketing blijkt geen eendagsvlieg te zijn. Inmiddels omarmen de meeste merken het contentmarketing gedachtegoed en zijn marketeers zelf of samen met bureaus en exploitanten op zoek naar de sweet spot van contentmarketing voor hun merk.
Lees verder »

Traverse

Internationaal influencers congres - Congres

Traverse
za 26 mei 2018 t/m zo 27 mei 2018 - Honderden bloggers, vloggers, Instagrammers, YouTubers in voorjaar 2018 weekend lang in Maasstad. Ruim 400 social influencers van over de hele wereld komen in het voorjaar naar Rotterdam voor het Traverse congres. Traverse is het grootste influencers congres van Engeland, dat jaarlijks honderden deelnemers wereldwijd trekt: van beginnende bloggers tot invloedrijke Instagrammers, vloggers en YouTubers. Rotterdam is de eerste niet-Engelse stad waar het congres plaatsvindt. Deze zesde editie vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018.
Lees verder »