Agenda


Marketingtafel: Internal Branding

Regio zuid-west Nederland I - Opleidingen & Trainingen

Marketingtafel: Internal Branding
do 7 september 2017 t/m ma 27 november 2017 - Traditioneel ligt bij marketing de focus op het verspreiden van de belofte (external branding). De praktijk leert echter dat bedrijven die meer focus leggen op het waarmaken van de belofte (internal branding) succesvoller te zijn. Internal branding gaat over het consistent en consequent uitdragen van de merkpositionering in de interne organisatie door het merk te gebruiken als kompas. Wordt dit binnen jouw organisatie eigenlijk goed toegepast?
Lees verder »

brabant wunderkammer

brabant wunderkammer
do 14 september 2017 t/m zo 31 december 2017 - Van 14 september tot en met 31 december is de expositie ‘Brabant Wunderkammer’ te zien in de expositieruimte van bkkc. Met deze expositie maken we de gunstige humuslaag voor het huidige design zichtbaar. In het kader van het themajaar ‘van Mondriaan tot Dutch Design’ in 2017 geeft bkkc deze expo vorm In samenwerking met Moyra Besjes en Natasja Lauwers van by aaaa.
Lees verder »

Bye Bye Bajes

Bye Bye Bajes
di 3 oktober 2017 t/m zo 29 oktober 2017 - Vijf plannen voor de herontwikkeling van de Bijlmerbajes te zien in de voormalige gevangenis. Op 12 september is bekend geworden dat ontwerpers OMA, FABRICations en LOLA landscape architects samen met gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM het terrein van de Bijlmerbajes mogen ontwikkelen tot een nieuwe, autoluwe stadswijk: Bajes Kwartier. Architectuurcentrum Amsterdam exposeert vanaf 3 oktober de vijf ingediende plannen op het terrein van de voormalige gevangenis.
Lees verder »

Document Nederland 2017: Staatloos

Rijksmuseum - Tentoonstelling

vr 6 oktober 2017 t/m zo 7 januari 2017 - In opdracht van het Rijksmuseum brengt Anoek Steketee voor de fototentoonstelling Document Nederland het thema ‘Staatloos’ in beeld. Zij portretteerde twaalf staatlozen, van jong tot oud. Document Nederland bestaat uit 36 foto’s en is te zien van 6 oktober 2017 t/m 7 januari 2018 in het Rijksmuseum.
Lees verder »

ADE GREEN

ADE GREEN
wo 18 oktober 2017 - Hoe maken we een evenement volledig circulair? Hoe versterkt het nachtleven de LGBTQ+-gemeenschap en vice versa? En welke innovaties gaan het komende festivalseizoen bepalen? Deze vragen en meer worden beantwoord op 18 oktober, tijdens ADE Green 2017. De eendaagse conferentie in het DeLaMar Theater speelt een leidende rol in het toekomstbestendig krijgen van de muziek- en evenementenindustrie. Vandaag maakt de organisatie het eerste deel van het internationaal-georienteerde programma bekend, met onder andere Nadya Tolokonnikova van Pussy Riot.
Lees verder »

VR Dagen

Waar realiteiten elkaar ontmoeten - Festival

VR Dagen
wo 25 oktober 2017 t/m vr 27 oktober 2017 - Attentie ontdekkers, avonturiers, trailblazers! De derde editie van VR Days is weer de plek waar iedereen in VR en AR ontmoet, waar nieuwe partnerschappen worden gesmeed en creatief werk wordt gestart.
Lees verder »

Stevie Awards

Stevie Awards
di 23 januari 2018 - De Stevie® Awards, organisatoren van de belangrijkste bedrijfsprijzen, hebben tot deelname aan de Stevie Awards for Sales & Customer Service 2018 opgeroepen. De wedstrijd vindt al voor de 12e keer plaats.
Lees verder »

Branded Content Event

DeFabrique Utrecht - Event

do 1 februari 2018 - Contentmarketing blijkt geen eendagsvlieg te zijn. Inmiddels omarmen de meeste merken het contentmarketing gedachtegoed en zijn marketeers zelf of samen met bureaus en exploitanten op zoek naar de sweet spot van contentmarketing voor hun merk.
Lees verder »

Traverse

Internationaal influencers congres - Congres

Traverse
za 26 mei 2018 t/m zo 27 mei 2018 - Honderden bloggers, vloggers, Instagrammers, YouTubers in voorjaar 2018 weekend lang in Maasstad. Ruim 400 social influencers van over de hele wereld komen in het voorjaar naar Rotterdam voor het Traverse congres. Traverse is het grootste influencers congres van Engeland, dat jaarlijks honderden deelnemers wereldwijd trekt: van beginnende bloggers tot invloedrijke Instagrammers, vloggers en YouTubers. Rotterdam is de eerste niet-Engelse stad waar het congres plaatsvindt. Deze zesde editie vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018.
Lees verder »