Agenda


Be Art, Be Brussels

Brussel in het teken van de hedendaagse kunst - Tentoonstelling

Be Art, Be Brussels

do 6 september 2018 t/m zo 9 september 2018 - Tijdens verschillende evenementen van 6 tot 9 september plaats Brussel de hedendaagse kunst in de kijker. Van het ondertussen niet meer te missen Brussels Gallery Weekend tot Art On Paper via de eerste editie van “A Performance Affair” wordt de kunst in al haar vormen op de voorgrond geplaatst.

 


Tijdens verschillende evenementen van 6 tot 9 september plaats Brussel de hedendaagse kunst in de kijker. Van het ondertussen niet meer te missen Brussels Gallery Weekend tot Art On Paper via de eerste editie van “A Performance Affair” wordt de kunst in al haar vormen op de voorgrond geplaatst.


Brussel is een hub van de hedendaagse kunst geworden. De hoofdstad is een vruchtbare plek voor creatie en ontdekking. Overal in de hoofdstad wemelt het van ruimtes die gewijd zijn aan de kunst en die internationale artiesten weten te verleiden. Verzamelaars van over de hele wereld komen dan ook regelmatig naar Brussel om er het werk of voorwerp te vinden dat het verschil zal maken. Heel wat spelers dragen bij tot de promotie van de hedendaagse kunst: WIELS, BOZAR, MIMA, de Centrale For Contemporary Art, de Stichting CAB, Villa Empain en niet te vergeten het nieuwe Kanal – Centre Pompidou.