Agenda


Beleggersavond: Zo valt er geld te verdienen aan technologie

Event

Beleggersavond: Zo valt er geld te verdienen aan technologie

di 29 oktober 2019 t/m wo 30 oktober 2019 - Beleggen in technologie levert geld op, zeker op de lange termijn. Hoe dat werkt, leggen het magazine Beleggers Belangen en BNP Paribas 29 oktober uit.

Voor geïnteresseerde beleggers organiseert Beleggers Belangen in samenwerking met BNP Paribas op dinsdagavond 29 oktober een beleggersavond ‘zo kunt u geld verdienen in technologie’ in de Jaarbeurs te Utrecht. Ook startende beleggers of passieve beleggers kunnen zich laten inspireren deze avond. Er zijn volop kansen om te beleggen in technologie met beleggingsfondsen of ETF’s.
 
Vijf sprekers zullen het thema vanuit diverse invalshoeken belichten: wat zijn de meest recente trends en vooruitzichten? Welke manieren zijn er om in technologie te investeren? En wat zijn de aantrekkelijkste technologiebedrijven van dit moment? Één van de sprekers is Ben Verwaayen, voormalig CEO van British Telecom en Alcatel-Lucent. Hij investeert in veelbelovende technologiebedrijven en ziet zowel in binnen- als buitenland kansen ontstaan.
 
De lezingen worden gevolgd door een debat tussen de sprekers. Tot slot is er de mogelijkheid om de sprekers en de Beleggers Belangen experts te ontmoeten tijdens de afsluitende borrel. Meer informatie over de avond hier.