Agenda


‘The Future of Retail’ bij Lil’ Amsterdam

Opening nieuwe line-up van deelnemers Lil' Amsterdam - Event

‘The Future of Retail’ bij Lil’ Amsterdam

do 8 maart 2018 t/m za 31 maart 2018 - Op 8 maart opent Lil’ Amsterdam feestelijk met onder andere een speciale line-up van deelnemers aan de ‘Future of Retail'. Vanaf dat moment zijn bezoekers welkom om inspiratie op te doen tijdens de trendtalks en kunnen voorbijgangers live nieuwe producten en innovaties testen en ervaren.

Verder kun je kunst kopen en maken, filosofische workshops volgen, dansles nemen, couture kopen, of gewoon borrelen met vrienden. Voor de bezoekers aan Lil’ Amsterdam is er deze maand ook een speciale audiotour. Kijk voor meer details over de opening en de volledige programmering op het speciale Facebook event. 


Samen met tientallen creatieven en ondernemers opende NS in samenwerking met Pup Creative Agenc yeind vorig jaar Lil’ Amsterdam in de Amstelpassage van Amsterdam Centraal. Lil’ Amsterdam is een creatieve hotspot en een ontmoetingsplek in de stad voor (Amsterdamse) initiatieven, eigentijdse kunstenaars en ondernemerschap. Omdat deelnemers tijdelijk de ruimte intrekken, levert elk bezoek weer een andere ervaring op.