Agenda


Webinar over de impact van digitale platforms

Event

Webinar over de impact van digitale platforms

do 4 juni 2020 t/m do 4 juni 2020 - Welkom in society 3.0. Een symbiose tussen mens en technologie waarin het een feit is dat niets meer heilig is. Om de transitie naar een platform gedreven samenleving te doorgronden is het vooral van belang om naar alle facetten die hier invloed op hebben te kijken. Hier zijn diverse experts vanuit de digitale industrie bij nodig op het gebied van IT, ethiek, data, security, verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid, privacy.

In het webinar ‘de impact van digitale platforms’, georganiseerd door Detailhandel Nederland en Thuiswinkel.org, gaan we vanuit diverse invalshoeken in gesprek over de ontwikkelingen en de impact van platforms. Wat betekent dit voor de retailer? Blijf je trouw aan traditionele waarheden of is het tijd jezelf opnieuw uit te vinden? Wat betekent dit op het gebied van gewenste wetgeving, op het gebied van consumentengedrag, op het gebied van innovatie/digitalisatie en voor je merk? Allemaal vragen waarover we in gesprek gaan tijdens dit webinar.
 
Begeleid door Krijn Schuurman gaan de volgende gasten op donderdag 4 juni van 13.00 uur tot 14.00 uur met elkaar in gesprek:
- Thierry Aartsen – lid tweede kamer voor de VVD
- Kitty Koelemeijer - Professor Marketing & Retail op Nyenrode Business Universiteit
- Jasper Verbunt – CEO Red Kiwi en bestuurder bij Dutch Digital Agencies
- Just Hasselaar – Beleidsadviseur platformeconomie bij Thuiswinkel.org
- Marjolein Verkerk – Manager Public Affairs Bol.com
 
Je kunt live vragen stellen aan de moderator en de tafelgasten. Aanmelden kan hier.