Fotofestival 1000 Photos verkoopt voor het goede doel

25-04-2013 (08:46) - Bureaus

Op donderdagavond 16 mei 2013 start de eerste doe-het-zelf fototentoonstelling 1000 Photos Amsterdam in Melkweg Galerie. Professioneel of amateur, iedereen kan een zelfgemaakte foto doneren voor het goede doel. In een maand vult de galerie zich en tijdens de finale op zondagmiddag 16 juni zijn alle foto’s te koop voor 10 euro per stuk.
 
Meedoen is simpel. Iedereen kan een foto maken binnen het thema ‘Inside/Outside’ en deze afdrukken op het formaat 15x20cm. Tussen 16 mei en 16 juni kunnen foto’s worden ingeleverd en opgehangen in de Melkweg Galerie.

De geleidelijk groeiende tentoonstelling is van woensdag t/m zondag van 13-20 uur gratis toegankelijk voor publiek. Kim van Poelgeest, creatief directeur 1000 Photos Amsterdam: ‘Na drie succesvolle edities van het internationale tekenfestival 1000 Drawings vonden we het tijd voor iets nieuws. Met 1000 Photos willen we fotografen en fotografieliefhebbers een nieuw podium bieden om hun werk te laten zien of werk te kopen.’

Op zondag 16 juni zijn de foto’s te koop voor 10 euro per stuk. De opbrengst gaat naar Stichting Young in Prison. Zij bieden minderjarigen in gevangenissen in Zuid-Afrika, Suriname, Malawi en Colombia met creatieve projecten een uitzicht op een toekomst in vrijheid.
 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch