5PM en Studio Catwise verder als ‘Team5pm’

5PM en Studio Catwise verder als ‘Team5pm’

04-05-2021 (07:00) - Bureaus

5PM Group, waar onder andere YouTube Marketing Agency 5PM en videoproductiebureau Studio Catwise onderdeel van zijn, gaat verder onder de naam ‘Team5pm’. De naamswijziging is gekozen om de verschillende labels binnen het bureau samen te voegen, als één merk de markt op te gaan en de YouTube-specialisatie van het bureau nog beter te organiseren. Team5pm versterkt dit met een nieuwe brand identity, ontwikkeld door Meneer de Vormgever.

Team5pm is het go-to bureau voor YouTube, dat zit richt op data research, strategie, content, advertising en video-sales via het eigen YouTube-netwerk. Het bureau bestaat sinds deze maand drie jaar en heeft zich in korte tijd weten uit te bouwen van vier oprichters naar een agency met 75 teamleden. De core van Team5pm is het helpen van merken en publishers met succes op YouTube, en hiermee de slimme merken van morgen te bouwen. De groei van de groep is ontzettend snel gegaan: het begon in 2018 met YouTube Agency 5PM en werd in 2019 uitgebreid met videoproductiebureau Studio Catwise. Inmiddels helpt Team5pm grote nationale en internationale klanten met succes op YouTube en wil de komende jaren naar meerdere landen uitbreiden.
 
Jelmer Wind, co-founder Team5pm: “Inmiddels zijn we drie jaar op weg met onze agency, waarmee we door middel van data-gedreven consultancy en content creatie slimme YouTube-kanalen voor merken bouwen en optimaliseren. Door de krachten van onze verschillende labels te combineren, hebben we nu gekozen om onder de naam Team5pm verder te gaan. Dit zorgt ervoor dat we nog duurzamer onze klanten kunnen bedienen, wat automatisch bijdraagt aan de groei onze agency. Door de vraag van buitenlandse partners richten we ons sinds 2020 al op de internationalisering van onze dienstverlening, mede omdat het YouTube-landschap ook in het buitenland nog steeds hard groeit."
 

Over Team5PM

Team5pm is The YouTube Agency voor Publishers (uitgevers) en Brand Publishers (merken), dat zit richt op data research, strategie, content, advertising en video-sales via het eigen YouTube-netwerk. Door middel van data-gedreven consultancy en algoritme-vriendelijke content creatie, helpt Team5pm klanten aan succes op YouTube. O.a. door meer views, watch time, hoge Google & YouTube rankings, advertentieomzet, leads en conversie op YouTube te realiseren. Het team van 75 medewerkers bestaat uit de beste YouTube-experts. Het hoofdkantoor zit op de Baarsjesweg in Amsterdam. Team5pm werkt nu o.a. voor de ANWB, Amazon Prime Video, Samsung, AkzoNobel, The Ocean Clean-up, GAMMA, Jacobs Douwe Egberts en KPN.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch