All Response Media verdubbelt billings en zoekt talent

15-02-2017 (10:05) - Bureaus

De Nederlandse vestiging van het van oorsprong Engelse mediabureau All Response Media is pas een jaar actief maar heeft inmiddels een verdubbeling van haar klantenportfolio bewerkstelligd voor de Nederlandse markt en daarbuiten (onder meer België, Scandinavië, Italië en Duitsland).


All Response Media is verantwoordelijk voor de mediaplanning, media inkoop en executie van campagnesvanonder meer : - Red Barnet, Gorilla Gym fitnesstoestellen voor de Duitse markt, Kaspersky Lab antivirus software voor Groot Brittannië, en Vistaprint voor Nederland, Zweden en Italië , Mister Spex online opticien voor Zweden.  
Daarnaast wordt voor een aantal nieuwe klanten gewerkt op consultancy basis waarbij de tool ARMalytics wordt gebruikt voor analyse en optimalisatie van DRTV-campagnes. 

International Account Manager en AE gezocht

Vanwege de groei zoekt het bureau naar talent om de rol van International Account Manager in te vullen en wordt binnenkort een zogenaamde ‘Grad day’ georganiseerd waarbij afgestudeerden worden uitgenodigd om deel te nemen om aan de hand van tests en een presentatie te worden geselecteerd tot Media Executive. 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch