Alle 240 juryleden SAN Accenten 2021 bekend

Alle 240 juryleden SAN Accenten 2021 bekend

12-01-2022 (12:13) - Bureaus

De Stichting Adverteerdersjury Nederland | SAN heeft voor alle 12 categorieën de juryleden vastgesteld. Elke categorie heeft een eigen jury die bestaat uit 2 juryvoorzitters, 16 juryleden en 3 student juryleden. Tevens neemt in elke jury een (oud) SAN bestuurslid plaats.
 
De juryleden beoordelen de campagnes en cases in de categorie waarin ze werkzaam zijn, echter in bepaalde gevallen kan de visie van vakman/-vrouw buiten de branche verfrissend werken. De overkoepelende categorie Branding 360° wordt gejureerd door de juryvoorzitters van de andere categorieën, onder leiding van 2 aparte juryvoorzitters.
 
Kennis maken met de juryteams van dit seizoen kan hier.
 
“Om jurylid te zijn van de SAN te kunnen worden gelden er een aantal criteria. De SAN Accenten behoren immers tot de meest begeerde en gewaardeerde vak jaarprijzen, mede door het hoge niveau van de juryleden. Je begrijpt dat er daarom wel een aantal eisen zijn om jurylid te worden” aldus Jeroen van den Brink, Directeur van de SAN.
 
De criteria zijn:
• Je bent werkzaam bij een adverteerder.
• Je hebt minstens 5 jaar ervaring als verantwoordelijke senior marcom specialist.
• Je kunt een commitment aangaan voor 3 jaar.
 
De SAN Juryleden zullen vanaf 24 februari aan de slag gaan met het juryproces. Na individuele bestudering van de cases komen de juryleden begin maart bijeen voor de eerste – nominatie – jureringsronde. Inzenders die genomineerd worden, worden gevraagd om hun case begin april toe te lichten aan de categorie jury waarna op 2 juni tijdens de SAN Uitreiking duidelijk gaat worden welke cases de felbegeerde SAN Accenten hebben gewonnen.
 
Inzenden van cases boort het SAN Jaarboek kan nog met de uitgestelde deadline tot 21 januari 2022.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch