C2B start YouTube agency Sneezing Panda Studios

C2B start YouTube agency Sneezing Panda Studios

22-04-2021 (13:16) - Bureaus

Sneezing Panda Studios, een YouTube agency, is opgezet om adverteerders en bureaus te helpen met YouTube strategieën, producties en campagnes. Weinig bureaus zijn nog maar actief in deze markt, ondanks dat de gemiddelde kijktijd op YouTube explodeert onder alle doelgroepen in Nederland. Met gemiddeld 67 minuten gebruik per dag is het zelfs het meest gebruikte platform onder jongeren.
 
"Budgetten voor online marketing blijven groeien en de behoefte naar YouTube-expertise groeit mee. Je kan zoveel meer met YouTube dan waar de meeste marketeers en bureaus het voor inzetten. Kennis over hoe je de content kan distribueren, maakt een groot verschil in de awareness, aandacht én conversie die je kan genereren", aldus Tim Meuleman, medeoprichter van Sneezing Panda Studios.

Bij Sneezing Panda Studios kunnen merken of bedrijven terecht voor alles van content strategie en SEO-optimalisatie tot de productie van influencer content, brand movies of bingewatch-waardige YouTube series of documentaires. Het bureau maakt een start met de ontwikkeling van drie series voor op het platform voor Pensioenfonds Zorg en Welzijn, kanaaloptimalisatie voor fietsgigant Giant en verschillende videoadvertenties voor onder andere Zuivelhoeve en Kanzi.
 
Onderdeel van C2B
Sneezing Panda Studios is een agency van C2B. C2B, het contentbureau met een focus op creatieve en digitale content, heeft al jaren ervaring met content produceren voor YouTube of deze content crossmediaal te distribueren.
 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch