Coaches SAN New Kids on the Block 2021 bekend

04-02-2022 (10:30) - Bureaus

In aanloop naar het nieuwe prijzenseizoen, zijn de drie coaches voor de SAN New Kids on the Block verkiezing 2021 bekend. Er is een compleet nieuw roster samengesteld, waarin maar liefst twee van de drie coaches in eerdere edities hebben gestreden voor een New Kids on the Block-Accent. Dit zijn de coaches van 2021:
 
Mike Hendrixen (foto boven), co-founder van Vertigo 6 en winnaar van het SAN New Kids on the Block Accent 2017. Daarnaast Jelle Kolleman (foto midden), entrepreneur, business coach en investor, en met Made.for.Digital finalist SAN New Kids on the Block 2015. Last but not least: Ruud de Langen (foto onder), met een lange staat van dienst in marcom en media en nu Chief Growth Director dentsu Benelux. 
 
De drie coaches zullen alles uit de kast halen om de zes kandidaten die de Longlist hebben bereikt, in het juryproces naar een podiumplaats te coachen. 
 

Consideration List 8 februari bekend

Op 8 februari wordt bekend gemaakt welke bureaus een plek op de Consideration List van de SAN New Kids on the Block 2021-verkiezing hebben veroverd, waarna de lezers van FONK in 3 enquetes in week 7, 8 en 9 op fonkonline mogen gaan bepalen welke 15 bureaus doorgaan naar de Longlist voor het New Kids on The Block Accent 2021.  
 
Het Accent New Kids on the Block wordt dit jaar tijdens een feestelijke finale uitgereikt op 2 juni aanstaande door SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland.

 


Media

Marketing

Economisch