daily dialogues introduceert Social Media Score card

daily dialogues introduceert Social Media Score card

22-04-2021 (12:49) - Bureaus

Social media bureau daily dialogues – A Candid company, lanceert haar recent ontwikkelde Social Media Score Card software. Met deze tool kunnen merken hun performance op social media laagdrempelig toetsen aan die van hun concurrenten en vergelijken met de industry benchmark. Voor het gebruik van de Social Media Score Card is geen verleende toegang tot social media profielen, analytics of ad accounts nodig.
 
De Social Media Score Card beoordeelt de performance van merken op social media op basis van vier graadmeters: de opgebouwde community, de inzet van advertising (aantal advertenties en het type advertentie), de volledigheid van informatie op de social media profielen en op de website van de adverteerder, en de kwaliteit van de content. De kwaliteit wordt onder andere beoordeeld op basis van de verhouding tussen statische en motion creatives, de lengte van de gebruikte copy, het aantal publicaties en de mate waarin er mensen of personen in het beeld worden verwerkt.
 
Systeem
Het systeem vergaart gegevens en trekt conclusies puur op basis van informatie die publiekelijk of via API’s beschikbaar is, waardoor er geen toegang vereist is tot de systemen van de adverteerder. De rapportages worden opgeleverd in de vorm van PDF decks, inclusief conclusies en aanbevelingen die door specialisten worden verwoord.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch