DELTA Fiber Nederland kiest voor M2Media

16-04-2019 (11:05) - Bureaus

DELTA Fiber Nederland kiest voor M2Media als strategisch en uitvoerend mediapartner voor alle glasvezelcampagnes. Het media- en marketingbureau verzorgt voor de merken Caiway en DELTA de complete mediastrategie. Ook de uitvoer en media-inkoop brengt DELTA Fiber Nederland bij M2Media onder.


DELTA Fiber Nederland wil de komende jaren een groot aantal nieuwe huishoudens op glasvezel aansluiten. Een ambitieus doel waar M2Media zich volledig op gaat richten. Een effectieve, geïntegreerde mediastrategie en slimme gezamenlijke inkoopkracht voor beide merken is volgens DELTA Fiber Nederland essentieel voor het realiseren van de groeidoelstellingen.


Jasmijn Bouwmeester, Client Service Director bij M2Media: 'We zijn er enorm trots op dat zowel Caiway als DELTA voor ons gekozen heeft. De markt van internetaanbieders is enorm dynamisch en kent een aantal grote spelers. Wij zijn er klaar voor om deze merken bekend te maken in een groter deel van Nederland en het aantal aansluitingen te doen stijgen.' 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch