Fama Volat aan de slag voor Marcel's Green Soap

Fama Volat aan de slag voor Marcel's Green Soap

25-02-2019 (08:38) - Bureaus

Creatief bureau Fama Volat gaat per direct aan de slag voor Marcel's Green Soap en Driehoek. De Eindhovense vestiging is ingeschakeld door vaste partner Partout Digital Native Agency (Partout d.n.a.) om creatieve activatie ideeën te bedenken die bijdragen aan de customer journey van beide merken.

Door de krachten van beide bureaus te bundelen zorgen Partout d.n.a. en Fama Volat er samen voor dat er op de juiste momenten en op de juiste manier contact wordt gemaakt tussen merk en doelgroep. 
 

leuk en belangrijk

Thomas Creemers, Managing director & founder Fama Volat is trots dat Marcel's Green Soap en Driehoek aan het huidige portfolio zijn toegevoegd: "Voor sommige merken werk je omdat je ze simpelweg leuk vindt. Voor andere merken werk je omdat je dat belangrijk vindt. Marcel's Green Soap en Driehoek zijn twee voorbeelden van merken die een duidelijke en belangrijke boodschap hebben. ''Clean your home and save the planet.'' Samen zijn zij onderdeel van Green Soap Company. Een bedrijf met een missie om de gehele was- en schoonmaakindustrie zo duurzaam mogelijk te maken door 100% biologisch afbreekbaar was- en schoonmaakmiddel te verkopen.  Daar werken wij als bureau graag aan mee."
 
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch