Happy Horizon breidt verder uit met PauwR en Flashpoint

27-05-2021 (13:50) - Bureaus

Digital marketing groep Happy Horizon zet opnieuw een grote stap in de uitbreiding van hun bureaugroep. De Tilburgse bureaus PauwR (digital marketing) en e-commerce webdevelopment (Magento) bureau Flashpoint, sluiten zich vanaf deze maand aan bij de Happy Horizon groep. Happy Horizon voegt hiermee in korte tijd twee nieuwe bureaus toe aan haar groep.

Eind vorig jaar werd al het Amsterdamse online marketing bureau Nochii Online Marketing overgenomen en begin dit jaar maakte de groep tevens bekend dat non-profit agency WWAV ook onderdeel geworden is van de groep. Nu worden daar PauwR en Flashpoint aan toegevoegd. Beide bureaus zijn gevestigd in Tilburg en vallen onder dezelfde eigenaren. Samen vormen zij de 'hub Tilburg' vanuit hun eigen, rijksmonumentale kantoor in hartje centrum.
 

Top 5 digital marketing groepen

De Happy Horizon groep heeft als stip op de horizon om te gaan behoren tot de top 5 digital marketing groepen van Nederland. Voor Walter van de Wege, CEO van Happy Horizon, past de toetreding van de twee bureaus in de strategie die er is uitgestippeld: "Het gaat hard, maar dat willen we ook. We vinden een goede geografische dekking in Nederland belangrijk voor onze lokale aanpak. Die lokale aanpak waarborgt namelijk de toegankelijkheid voor onze klanten en het teamgevoel bij onze talenten. De uitbreiding naar Tilburg is daarbij een logische stap."
 
Happy Horizon werkt onder meer voor Quality Wellness Resorts, Shimano, Fatboy, Fontys Hogescholen, NHL Stenden, Pink Gellac, MSD, Roche, Grando, PSV, FC Utrecht, Continu, Sneakers, Beachlife, Center Parcs, de Woonspecialist, Pets Place, Luxaflex en Visitbrabant.

Media

Marketing

Economisch